Hotjar: Technical Product Manager (EMEA)


Sediu: Malta

URL: https://careers.hotjar.com/

Vă rugăm să nu aplicați pentru acest rol dacă nu vă aflați fizic în Europa, Africa sau Orientul Mijlociu (UTC-1 până la UTC + 3). Deși aceasta este o poziție îndepărtată, nu putem lua în considerare candidații care nu au sediul în aceste regiuni. Puteți găsi o explicație detaliată în Întrebări frecvente despre recrutare.

La Hotjar, creăm software-ul Product Experience Insights pentru echipele de produse digitale. Vă ajutăm să arătăm cum se comportă utilizatorii și despre ce simt cu tărie, astfel încât echipele de produse să ofere valoare reală, rapid.

Echipa Hotjar pentru produse și inginerie este formată din trei triburi, fiecare cu mai multe echipe de produse axate pe mai multe domenii ale produsului și ale afacerii. Veți raporta direct managerului nostru de program în timp ce lucrați în cadrul tribului nostru Scală și asistență. Acest rol ar aduce beneficii unei persoane care înțelege valorile afacerii și știe că sunt necesare produse pentru construcții. Datorită colaborării strânse cu părțile interesate de toate nivelurile, abilitățile puternice de comunicare și de stabilire a priorităților sunt cruciale pentru a avea succes în acest rol.

De asemenea, ar trebui să aveți experiență lucrând într-un mediu cu ritm rapid, cu o stivă tehnologică în evoluție rapidă și să vă concentrați asupra pragmatismului, agilității și eficienței.

În calitate de manager de produs tehnic la Hotjar, veți:
 • Colaborați cu o echipă de ingineri din tribul Scale and Support care se concentrează pe sisteme interne, infrastructură și instrumente pentru a sprijini toate echipele de produse Hotjar.
 • Comunicați schimbări tehnice complexe și riscuri în întreaga organizație.
 • Evaluați lacunele actuale din pila tehnologică și infrastructură Hotjar și lucrați cu leadershipul în produs și inginerie pentru a planifica pariuri strategice și obiective trimestriale, în special în ceea ce privește scalabilitatea, fiabilitatea, securitatea și eficiența dezvoltării.
 • Colaborați cu echipele de produse și inginerie din toate triburile pentru a identifica cele mai mari puncte de durere ale acestora, construind în același timp produsele și sistemele Hotjar.
 • Lucrați la îmbunătățirea domeniilor de bază, cum ar fi sistemele de bază Hotjar, platforma, infrastructura, autentificarea, CI / CD, monitorizare și alertare, observabilitate, microservicii, elemente de bază și lacune în instrumentele și procesele noastre de dezvoltare.

Cerințe
 • Aceasta este o poziție tehnică. Deși nu vi se va aștepta să dezvoltați cod, ar trebui să aveți un background tehnic care să vă permită să înțelegeți rapid proiectele tehnice și să argumentați sistemele complexe de la un capăt la altul.
 • De preferință, ați fost dezvoltator la un moment anterior al carierei și ați avut experiență în produsele care rulează pe AWS și rulează în containere.
 • Experiență în identificarea cu succes a oportunităților lucrând cu mai multe părți interesate și oferind soluții care au rezultate măsurabile.
 • Experiență în construirea de produse și experiențe la scară cu o abordare bazată pe date.
 • Un accent pe construirea unor relații puternice cu părțile interesate de toate nivelurile.
 • Experiență profesională anterioară ca manager tehnic de produs / program.
 • Dorința de a lucra într-un mediu de lucru respectuos, transparent și colaborativ, după Hotjar valorile companiei, cultură, și moduri de lucru.
 • Trebuie să vă supuneți unei verificări de fond procesate în mod confidențial de către terții noștri.

Gama de compensare
Intervalul de compensare pentru acest rol este 60.000 € la 80.000 €. Acest lucru a fost stabilit după efectuarea cercetărilor de piață și este aliniat cu abordarea noastră de compensare. Îi încurajăm pe toți candidații să ne citească Întrebări frecvente despre recrutare pentru a înțelege în continuare abordarea noastră cu privire la compensații și modul în care ne structurăm contractele.

Pe lângă compensația monetară, oferim tuturor membrilor echipei un sortiment unic și popular avantaje ales să reflecteze valorile noastre și idealuri, fie că încurajăm învățarea constantă cu bugetul nostru de dezvoltare personală, un echilibru excelent între viață și viață profesională cu concediul anual și bugetul de vacanță sau o echipă fericită și sănătoasă cu bugetul nostru de bunăstare.

Hotjar se angajează să fie o companie fără hărțuire și fără discriminare, dedicată egalității de șanse. Credem că oamenii din medii diferite, cu identități și experiențe diferite, fac produsul și compania noastră mai bune.

A aplica: https://weworkremotely.com/remote-jobs/hotjar-technical-product-manager-emea

Hotjar: Motion Designer & Video Editor (EMEA)

Hotjar

Locatie companie: Malta

Site web

Aplica pe WWR

Pentru a aplica la locul de munca remote "Hotjar: Technical Product Manager (EMEA)", oferit de compania Hotjar veti fi redirectionat catre weworkremotely.com.