Payoneer Germany GmbH: Platform / Infrastructure Engineer (m/f/d)


Sediu: Munchen, Germania

URL: https://www.payoneer.com/enterprise/solutions/payment-orchestration/

Căutăm ingineri cu experiență în platforme / infrastructură care să se alăture echipei noastre la Payoneer Merchant Services.

Suntem o echipă distribuită, angajăm oameni să lucreze de acasă – deși avem un birou destul de frumos în München, unde sperăm să avem întâlniri ocazionale în curând!

Echipa noastră este distribuită în mai multe țări, dar pentru acest rol vă solicităm să locuiți și să lucrați Germania sau Regatul Unit.
Cine suntem noi
Payoneer Germania este furnizorul de instrumente de plată (POP) din München, care oferă o platformă de plată deschisă și independentă de furnizor pentru a ajuta companiile să integreze mai multe gateway-uri de plată, furnizori și metode la scară globală. Platforma noastră garantează companiilor online mai multă libertate de alegere și o complexitate redusă în tranzacțiile lor de plată. Oferim soluții și instrumente de plată inteligente pentru a permite controlul și notarea furnizorilor încrucișați și pentru a ajuta clienții să își reducă costurile de operare.

Cu peste 100 de angajați din 32 de țări, biroul nostru din München este cu adevărat internațional în toate sensurile cuvântului. Cu o echipă experimentată de profesioniști plătiți online motivați, oferim un know-how unic și profund în ceea ce privește plățile online și comerțul electronic.


Ce avem
Echipa Platform Engineering construiește și întreține platforma pe care se bazează serviciile noastre. De asemenea, sprijină alte echipe de ingineri care utilizează platforma și oferă asistență la apeluri de apel primar pentru incidentele de service în afara programului.

Echipele individuale multifuncționale de inginerie a produselor sunt responsabile pentru serviciile pe care le construiesc, implementează și rulează – Ingineria platformei oferă un loc pentru aceste servicii.

În calitate de companie, oferim o gamă largă de servicii software – intern și extern – cu front-end React construite deasupra API-urilor RESTful furnizate de serviciile Java care rulează pe Debian GNU / Linux.

Platforma noastră este construită pe platforma Nomad pe Google Cloud, administrată de Terraform, cu Vault și Consul Connect și Envoy și multe altele, împinsă de conductele GoCD, cu Prometheus care adună valori și jurnale care se alimentează în ELK.

Vorbim prin Slack și Zoom, codul nostru trăiește în GitHub, sarcinile noastre în Jira și documentația noastră internă în Confluence.
Ceea ce avem nevoie de la tine
  • O bună cunoaștere a limbii engleze vorbite și scrise, limba noastră de comunicare aleasă
  • Experimentați construirea infrastructurii și automatizărilor SaaS pe servicii de cloud public în medii extrem de disponibile
  • Experiență cu instrumente de infrastructură ca cod, cum ar fi Terraform, CloudFormation, Ansible.

Lucruri pe care le vei face
  • Construiți și operați infrastructura pe care stau toate serviciile noastre
  • Colaborați cu echipele de inginerie de produs pentru a le ajuta să construiască, să implementeze și să ruleze software de înaltă calitate, fiabil și performant
  • Participați la identificarea și evaluarea noilor tehnologii și a serviciilor platformei
  • Faceți parte din rotația noastră de gardă pentru incidentele de producție urgente
  • Aflați lucruri noi și ajutați-ne să învățăm și lucruri noi

Ce am vrea să vedem
Acestea nu sunt cerințe, ci doar lucruri despre care credem că ar fi deosebit de valoroase. Dacă ceva sau totul aici nu se aplică pentru dvs., vă rugăm să nu lăsați acest lucru să vă amâne să aplicați:

Ce urmează?
Dacă doriți să aplicați, vă rugăm să ne trimiteți CV-ul și o scrisoare de intenție! Orice întrebare, trebuie doar să luați legătura.

Vă rugăm să includeți o scrisoare de intenție – doar câteva propoziții scurte despre modul în care ne vedeți lucrând împreună.

A aplica: https://weworkremotely.com/remote-jobs/payoneer-germany-gmbh-platform-infrastructure-engineer-mfd-1

Payoneer Germany GmbH: Platform / Infrastructure Engineer (m/f/d)

Payoneer Germany GmbH

Locatie companie: Munich, Germany

Site web

Aplica pe WWR

Pentru a aplica la locul de munca remote "Payoneer Germany GmbH: Platform / Infrastructure Engineer (m/f/d)", oferit de compania Payoneer Germany GmbH veti fi redirectionat catre weworkremotely.com.