Pilot: Operations Specialist – Employment


Sediu: San Francisco

URL: http://pilot.co

Descriere
Pilotul (YC W17) caută un specialist în operațiuni – ocuparea forței de muncă pentru a se alătura unei echipe mici care lucrează pentru a crea o piață a locurilor de muncă mai deschisă.

Un pic despre cine suntem:
We are Pilot, un startup susținut de Y Combinator, cu o echipă complet distribuită care lucrează de la distanță. Misiunea noastră este de a crea o piață a locurilor de muncă mai deschisă la nivel mondial. Astăzi, facem asta ajutând companiile să angajeze și să plătească personal internațional la distanță.

Clienții noștri îmbrățișează personalul la distanță ca o modalitate de a-și scala operațiunile, de a angaja contractanți la distanță și care au nevoie de ajutor pentru complexitatea conformității și a salarizării internaționale.

La ce veți lucra:
Veți fi primul nostru specialist în integrarea clienților care lucrează îndeaproape cu echipele noastre de succes pentru clienți și servicii de afaceri.

În timp ce clienții noștri pot gestiona aproape totul de la platforma pilot, totuși au nevoie de ajutor pentru a-și înființa angajații, de îndrumări cu privire la legile locale privind ocuparea forței de muncă, standarde, salarizare și impozite. Toate aceste lucruri variază de la o țară la alta, iar sarcina dvs. va fi aceea de a ajuta clienții să o navigheze.

Nu trebuie să știți cum să eliberați o viză în Brazilia sau cum funcționează rezilierea contractului în Franța. Veți lucra cu experți pentru a vă ajuta cu aceste detalii. Sarcina dvs. este de a ajuta clienții noștri cu ușurință la bordul platformei noastre și de ai ajuta să navigheze în apele internaționale de angajare.

De asemenea, ați lucra cu clienții noștri în faza de integrare, pentru a vă asigura că încep să obțină valoarea utilizării produsului nostru în prima lor lună.

Cerințe
  • Aveți abilități excelente de comunicare orală și scrisă. Veți lucra cu o echipă distribuită și veți deține relația de integrare a clienților noștri, astfel încât o comunicare de primă clasă și tactilă este o necesitate
  • Sunteți capabil să ascultați nevoile clienților și să vă simțiți confortabil sfătuindu-i pe baza cunoștințelor pe care le-ați dobândit de la experți locali
  • Vă simțiți confortabil cu apelurile audio și video
  • Aveți capacitatea de a vă autoorganiza munca și de a gestiona mai multe proiecte simultan. În fiecare moment, veți lucra cu mai mulți clienți. Avem procese de lucru, dar veți avea libertatea să le modificați și să utilizați orice funcționează pentru dvs. și oferă o experiență excelentă pentru clienții noștri
  • Puteți lucra cu clienți atât pe fusurile orare de pe coasta de Est, cât și de pe cea de Vest
Am dori în special să vă vorbim dacă:
  • Aveți cunoștințe de domeniu despre personal, angajare, salarizare
  • Aveți experiență făcând demonstrații despre produse
Beneficii
  • Salariu anual de la 35.000 $ la 40.700 $ și până la 0,05% din capitalul propriu.
  • Politică de vacanță nelimitată
  • Abilitatea de a lucra de la distanță de oriunde din lume. Încercăm să organizăm toate cele mai multe întâlniri ale echipei noastre între orele 7:00 – 09:00 PST / 15:00 – 17:00 BST / 23:00 – 01:00 JST pentru a găzdui cât mai multe fusuri orare posibil.

A aplica: https://weworkremotely.com/remote-jobs/pilot-operations-specialist-employment

Pilot: Operations Specialist - Employment

Pilot

Locatie companie: San Francisco

Site web

Aplica pe WWR

Pentru a aplica la locul de munca remote "Pilot: Operations Specialist – Employment", oferit de compania Pilot veti fi redirectionat catre weworkremotely.com.