Simple Thread: Senior/Lead UI Designer


Sediul central: Richmond, VA

URL: https://www.simplethread.com

Căutăm un designer de UI web atent, detaliat, care să fie următorul membru al companiei noastre în creștere, dezvoltată, prietenoasă de la distanță, în primul rând pentru oameni, iubitoare de cratime.

Candidații trebuie să aibă experiență în proiectarea ecranelor și în construcția de componente și machete pentru web. Candidatul ideal ar fi dornic să colaboreze la o echipă în creștere, cu o mulțime de oportunități pentru a-și forma propriul rol. De asemenea, ar fi dornici să învețe, să crească și să încurajeze relații de muncă sănătoase.

Dacă aveți experiență în crearea de aplicații web de producție și sunteți la fel de pasionați de a ajuta clienții la fel de mult ca și voi în ceea ce privește lucrul cu noile tehnologii, atunci vrem să vorbim!

Abilități și cerințe


Îți place să lucrezi direct cu clienții pentru a rezolva problemele de afaceri?

Credem că software-ul excelent este descoperit prin înțelegerea problemelor de bază cu care se confruntă clienții noștri – și acest lucru se realizează cel mai bine printr-o comunicare frecventă și directă cu experții în domeniu. Oferim leadership pentru a sprijini și a îndruma interacțiunile, dar avem nevoie ca dvs. să vă simțiți confortabil vorbind cu clienții, să discutați probleme și să propuneți soluții, care nu este întotdeauna mai mult software.

Aveți experiență în crearea de aplicații web de producție?

Ne străduim să susținem creșterea, învățarea și asumarea de noi roluri a echipei noastre la marginea zonelor noastre de confort. În același timp, clienții noștri se așteaptă să aducem un anumit nivel de expertiză. Dacă nu ați lucrat niciodată la o aplicație web de producție, este puțin probabil să reușiți aici, chiar dacă aveți alte tipuri de experiență inginerească.

Cunostinte extinse de productie de HTML / CSS


Veți construi în mare parte aplicații web, deci va trebui să vă familiarizați cu instrumentele dvs. și să vă folosiți instrumentele pe o serie de aplicații web de producție.

Experiență cu design, UI și instrumente de prototipare

Confortabil folosind instrumente precum Sketch, Adobe Suite, inVision, Zeplin sau Figma.

Puteți lucra de la distanță, în decurs de +/- 2 ore din fusul orar estic al SUA?

Cu toții lucrăm mai ales de acasă. Acest lucru necesită abilitatea de a se autodirecționa și de a comunica bine în scris. De asemenea, oferă o libertate și o putere extraordinară, care vine cu o responsabilitate extraordinară. În prezent, cerem echipei noastre să se afle într-o diferență de fus orar de 2 ore din Richmond, VA și cu sediul fizic în Statele Unite. Se pot face excepții dacă sunteți dispus să lucrați la programul de lucru pe coasta de est.

Puncte bonus
  • A fi la distanță de condus ușor de Richmond sau Charlottesville este un plus imens!
  • Bonus pentru a avea o anumită experiență JavaScript și pentru a putea lucra în cadre frontend precum React sau Vue.
  • Bonus pentru abilitățile de experiență ale utilizatorului.
Ceea ce oferim
  • O mare echipă – Echipa noastră de ingineri și designeri este cea mai bună parte a lucrului aici. Angajăm doar oameni care sunt coechipieri fantastici – competenți și inteligenți, siguri, dar și umili, pozitivi și generoși.
  • Clienți minunați – Lucrăm cu clienți în mare parte mici și mijlocii, pentru care proiectele noastre au un impact uriaș. Prioritizăm clienții plăcuți și buni pentru a lucra, oameni care împărtășesc valorile noastre de transparență și empatie.
  • Work From Home – Suntem o companie distribuită. Toată lumea lucrează de acasă, deși echipa de conducere locuiește în Virginia centrală.
  • Călătorii neglijabile – În general, nu călătorim în mod obișnuit pentru proiecte. Dacă aceasta este o preocupare specifică, suntem bucuroși să discutăm.
  • Program flexibil de lucru – Avem nevoie de o anumită cantitate de suprapunere cu restul echipei, dar dacă aveți un program previzibil, probabil că îl putem sprijini, de exemplu, se termină la 3:30 în fiecare zi sau ieșiți în fiecare vineri dimineață.
  • Un echilibru bun între viață și muncă (într-adevăr) – Solicităm echipei noastre să lucreze 40 de ore pe săptămână *. Atât: 40 de ore bune și productive. Și apoi încercăm tot ce ne stă în putință pentru a te lăsa singur în afara ceasului. Facem asta parțial pentru că așa vrem să trăim, dar și pentru că vrem ca echipa noastră să fie reîncărcată și gata să facă tot posibilul atunci când lucrează. * Dacă trebuie să lucrați mai puțin de 40 de ore, ar putea fi posibil și acest lucru; Hai să vorbim.
  • Compensație competitivă – Oferim salarii și beneficii extrem de competitive, inclusiv concediu generos, 401k, FSA, asigurare medicală și dentară.

Pentru a aplica: https://weworkremotely.com/remote-jobs/simple-thread-senior-lead-ui-designer-1

Simple Thread: Senior/Lead UI Designer

Simple Thread

Locatie companie: Richmond, VA

Site web

Aplica pe WWR

Pentru a aplica la locul de munca remote "Simple Thread: Senior/Lead UI Designer", oferit de compania Simple Thread veti fi redirectionat catre weworkremotely.com.