Termeni si conditii

Folosirea serviciilor si informatiilor prezente pe festjobs.ro, reprezinta acceptul dumneavoastra a termenilor si conditiilor inpuse de jobfest.ro.

Termenii si conditiile festjobs.ro se modifica periodic.

Va rugam sa verificati constant aceasta rubrica. Modificarea termenilor si conditiilor are loc fara vreo notificare pentru utilizatori din partea noastra, utilizatorii avand obligatia sa verifice constant aceasta pagina pentru a identifica eventualele modificari.

Intro festjobs.ro

festjobs.ro este un agregator de locuri de munca remote (preluare locuri de munca de pe site-uri externe) cu posibilitatea de a aplica la un loc de munca direct de pe site-ul de unde sa preluat acel loc de munca.

festjobs.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru informatiile preluate de pe site-urile externe. In consecinta festjobs.ro nu poate fi tras la raspundere pentru acuratetea si exactitatea anunturilor postate de utilizatorii initiali.

Site-urile de pe care prelucram locurile de munca remote le gasiti pe acest link https://jobfest.ro/adauga-job/

Din motive etice toate locurile de munca preluate includ linkul de la sursa adaugat in butonul “Aplica” si logo-ul sursei.

Festjobs.ro ofera utilizatorilor posibilitatea de a gasi un loc de munca remote prin intermediul celor mai mari site-uri de specialitate din Romania si extern.

Festjobs.ro este in varianta Beta.

Inlaturarea locurilor de munca

Inlaturarea locurilor de munca se poate realiza din mai multe considerente:

  • Trecerea a mai mult de 60 de zile de la adaugarea acestuia;
  • Solicitarea stergerii prin email din partea sursei de la care a fost preluat;
  • Solicitarea stergerii prin email din partea companiei care il adaugasera initial de la sursa folosita.

Reclamatii si recomandari

Pentru orice tip de reclamatie sau recomandare nu puteti contacta prin email la contact@festjobs.ro.